Szórakozás

Szinetár Dóra válaszolt a rosszindulatú kommentelőknek

A színésznő többször is elmondta Down-szindrómával született kisfia érkezése után, hogy nem éli meg tragédiaként a dolgot, családjával nagyon boldogok és ha tudtak volna a betegségről, akkor sem vették volna fontolóra az abortusz lehetőségét. Ennek ellenére sok támadás éri, most azonban a Facebookon üzent a rosszindulatú hozzászólóknak.

Szinetár Dóra párja: Az abortusz meg sem fordult a fejünkben
Megrázó részleteket árult el a gyermekkel kapcsolatban.

Tiszta szívből kívánom minden olyan kedves kommentelőnek, aki itt akarja kiadni magából a felgyülemlett keserűségét, hogy egyszer majd legyen legalább fele olyan boldog, mint amilyen én vagyok mostanában ezzel a tüneményes pici emberkével, és a csodálatos családommal! És hogy legyen legalább ilyen kisimult 40 évesen, szoptatós kismamaként, smink nélkül!

– írta Szinetár Dóra, aki a Blikknek arról is beszélt, hogy legalább még egy évig biztosan Benjamin mellett marad.

Természetesen egész nap a most 10 hetes kisfiammal vagyok, suliidőn kívül a kislányom, Zorka is csatlakozik hozzánk. Nagyon jól érzem magam főállású anyukaként, egyéves koráig mindenképp szeretnék főként a fiammal lenni, és utána is minél több időt tölteni a családommal. A tervek szerint jövő ősszel megyek vissza az Operettszínházba havi egy-két előadásra, és még előtte tavasszal lesz az Újratervezés című albumommal néhány koncertem.

Levegőzünk… Szép hetet mindenkinek! 😊👶🏼🍂☀️#babaalevegon #sutanap #deszep #deszeretem. … utólag pedig némelyik hozz…

Közzétette: Szinetár Dóra Official Fanclub – 2017. november 27.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik