Szórakozás

Megvan A Konyhafőnök legújabb győztese

A Konyhafőnök ötödik évadának fináléjában Böröcz Zsófia és Hódosi Máté küzdöttek meg a győzelemért. A versenyzőknek 3-3-3 tányéron, egy három fogásos menüt – előételt, főételt és desszertet – kellett a zsűri asztalára vinni, amihez régi versenytársaik személyében segítséget is kaptak.

A háromórás főzés nem tartogatott izgalmakat. Az egyik pillanatban még nyugodtan irányították a munkát a fináléba jutottak, a másik pillanatban pedig úgy tűnt, hogy összeomlanak a terveik. Máté a zöldségropogóssal folytatott küzdelmet, míg Zsófi számításait a panna cotta próbálta meg keresztül húzni, de a versenyzők kreativitása, kitartása és időnként a Séf támogatása a tányérokra segítette az ételeket, amiket a zsűri a játékosok jelenlétében kóstolt végig.

Végül a műsor történetében másodszor ismét női versenyzőnek sikerült győznie, aki a cím mellett, 10 millió forinttal lett gazdagabb.

A 2018-as Konyhafőnök nyertese Böröcz Zsófia lett.

A Konyhafőnök azonban nem ér véget. Május 7-től A Konyhafőnök Szuperdöntő veszi kezdetét, ahol az elmúlt öt évad, nézők által beszavazott, ex-középdöntős versenyzői küzdenek meg 5 nap alatt a Konyhafőnök címért és a 10 millió forintért.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik