Szórakozás

Szabó Zsófi: Visszatért a betegségem

A műsorvezető sokáig küzdött azért, hogy saját gyermeke lehessen, betegsége ugyanis ennek az útjában állt. Szabó Zsófi aztán orvosa segítségével le tudta győzni az inzulinrezisztenciát.

Dr. Szuromi András segítségével elkezdtem a diétát, beállítottuk a gyógyszereimet. Leadtam hat kilót, megfogant Mendel, és soha nem voltam olyan jó formában, mint akkor

– kezdte a Blikknek a celeb, akinek most újra szembe kell néznie a betegséggel.

Sajnos, visszatért a betegségem, és azért beszélek erről, mert rengetegen járnak hozzám hasonló cipőben. Egyszer már sikerült legyűrnöm az inzulinreziszten­ciát, és tünetmentes lettem. Tehát van remény, magam is ebből merítek erőt, mert tudom, hogy megint sikerül elérnem a tünetmentes állapotot.

Így nézett ki Szabó Zsófi négyévesen
Gyerekkori fotót osztott meg magáról a műsorvezető.

Szabó Zsófi arról is beszélt, hogy kisfia miatt tért el a diétától, de most újra belevágott, ahogyan az edzésbe is. Már csak azért is, mert súlyos következményei lehetnek, ha nem figyel oda magára.

Szerettem volna Mendelt minél tovább szoptatni, ezért nem akartam megvonni a szervezetemtől semmit, amit kívánok. Azóta viszont újra rossz a közérzetem. Teljes életmódváltás, gyógyszeres kezelés, kitartás és egy nagy adag elhatározás. Nincs csaló nap, nincs kifogás. A cukorbetegség a tét és a meddőség, ez nem játék!

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik