Szórakozás

30 bizonyíték, hogy a ma 3 éves Sarolta a királyi család legmenőbb tagja

Katalin hercegné és Vilmos herceg lánya, Sarolta hercegnő hároméves lett, aki alig több mint egy hete lazán történelmet írt mindössze azért, mert öccse született, és ennek ellenére meg tudta tartani helyét a trónutódlási sorrendben. Viszont pont öccse, Lajos herceg születése miatt nem készült most róla hivatalos fotó születésnapja alkalmából, pedig egy ideje már szokás, hogy a brit királyi család legfiatalabb tagjairól profi fotó készít portrét az ilyen alkalmakkor. Ez a profi fotós néha maga Katalin hercegné: van, hogy a halandókhoz hasonlóan ő készíti a képeket gyerekeiről, például az első napjukon a bölcsődében vagy az óvodában, esetleg a születésnapjukon.

Persze az, hogy május 2-án, Sarolta születésnapján nem tettek közzé róla új, hivatalos portrét, nem jelenti azt, hogy a következő hetekben nem láthatunk a családról új képet, sőt! Nagyon is valószínű, hogy Katalin és Vilmos hamarosan közzétesz egy képet, amin már három gyerekkel mosolyognak.

Viszont hogy senkinek ne legyen hiányérzete Sarolta elmaradt szülinapi fotója miatt, itt egy cukisággal túlzásba vitt óriásgaléria Sarolta hercegnő elmúlt három évéről.

Galéria
Fotó: John Stillwell/Getty Images

Kiemelt kép: Max Mumby/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik