Szórakozás

Kiderült, hogy ki lesz a Fókusz új műsorvezetője

Tokár Tamás váltja D. Tóth Andrást a Fókusz és a Fókusz Plusz műsorvezetői posztján – jelentették be szombat este a Fókuszban.

A 32 éves Tokár tíz éve tévézik, vezetett már műsort a TV2-nél és a Viasat3-nál, forgatott videós anyagokat az Index.hu számára, és az RTL Klub nézői jelenleg is láthatják őt az egyik hétvégi magazinműsorban. YouTube csatornáján harmincezer feliratkozó van, jelenlegi barátnője pedig szintén vlogger, aki még nagyobb követőtáborral rendelkezik, ő Chloe From The Woods néven lehet ismerős. A Fókusz új műsorvezetője egyébként korábban a Barátok közt színésznőjével, Nagy Alexával is járt.

Tíz éve költöztem fel Budapestre, semmim nem volt és senkit nem ismertem. Nagyjából azóta dolgozom a médiában, ahol sok dolgot csináltam már, de most tűnik úgy, hogy a rengeteg munka, a tapasztalatok és a jó embernek megmaradás végre beért. Az elmúlt egy évem nagyon kemény volt, annyit dolgoztam, hogy akár rossz vége is lehetett volna… aztán jött ez. Egyrészt óriási megtiszteltetés, hogy az RTL Klub – Fókusz új műsorvezetője lehetek, másrészt egy álom megvalósulása. Nagyon köszönöm azoknak, akik mindig támogatnak, akiktől sokat tanultam és persze óriási köszönet az RTL Klubnak, valamint a Fókusz csapatának, hogy engem választottak az ország legnézettebb élő infotainment műsorába! Én már most nagyon szeretem az egészet, remélem, Ti is majd engem

– írta a Facebook-oldalára a bejelentés után Tokár Tamás, aki Barabás Éva váltótársa lesz.

D. Tóth tegnap a Best magazinnak adott interjújában jelentette be, hogy abbahagyja a tévézést, és ezzel együtt távozik az RTL Klubtól. A Fókusz műsorvezetője 14 éve kezdte tévés pályafutását, számos műsorban megfordult a csatornánál. Ezentúl feleségével közös filmes vállalkozására szeretne koncentrálni.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik