Szórakozás

D. Tóth András abbahagyja a tévézést

A Fókusz műsorvezetője 14 éve kezdte tévés pályafutását. D. Tóth András a Barátok Közt szereplőjeként került az RTL Klub képernyőjére, majd egy év után új feladatot kapott. Azóta végigjárta a ranglétrát és több műsorban is kipróbálta magát, most mégis úgy döntött, hogy hátat fordít a tévézésnek.

Valóban nagyon szerencsés vagyok, hiszen szinte minden hírműsorban dolgozhattam. Gyakornokoskodtam a Fókusznál, majd miután azt gondoltam, inkább a híradó az én műfajom, azonnal be is dobták a mélyvízbe. Ez még 2004-ben volt. Pár évvel később készítettem riportokat a XXI. századnak, a Házon kívülnek és a Fél Kettőnek is, utóbbiaknak műsorvezető is voltam, majd a riporterkedés mellett a híradóban képernyőre kerültem és megismert az egész ország.

A műsorvezető hívta fel a figyelmet a Fókusz bakijára
D. Tóth András nem vette a szívére, hogy kollégái átnevezték az adásban.

D. Tóth András a televíziózás mellett már hat éve, feleségével közös, videókat gyártó vállalkozásában is dolgozik, valamint két éve édesapa. Ezek miatt döntött úgy, hogy karriert vált.

Annyira jól érzem magam ebben a vállalkozásban, hogy szeretnék még több energiát belefektetni és minél jobbra fejleszteni magam. Fizikailag azonban ez képtelenség lenne a tévézés mellett, úgyhogy ez az egyik ok a döntésemnek. A másik a családi élet

– mondta a Best magazinnak a tévés, aki hálás csatornájának az elmúlt másfél évtized lehetőségeiért.

Egy ilyen helyzet mindig nehéz, főleg, ha belegondolok abba, mennyi mindent kaptam ettől a csatornától. A legfontosabb talán hogy a Fókusszal körbe utazhattam az egész világot, fantasztikus élményeket kaptam itt, arról nem beszélve, hogy szinte 2-3 évente egy új munkakörben. Tisztában vagyok azzal, hogy sokaknak nem adatik meg ilyen lehetőség és bevallom, elgondolkoztam azon is, hogy mi minden jöhetne még, de ezt már nem fogom megtudni.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik