Szórakozás

A TV2 műsorvezetőjének adná a szüzességét Bálint Emese

Bálint Emese az a színésznő, aki februárban állt a nyilvánosság elé és közölte, hogy 28 évesen még mindig szűz és az igazit keresi. Azóta állítása szerint özönlenek hozzá a levelek és az ajánlatok, de eddig nem talált megfelelő jelöltet.

Jelenlegi állás szerint már több mint tízezer férfi tett neki ajánlatot, akiket egytől egyig visszautasított – köztük egy olyan amerikai üzletembert is, aki 300 millió dollárt, azaz 75 milliárd forintot ajánlott neki az ártatlanságáért. Azt mondja, azért nem kellett neki, mert a férfi nős volt és erkölcstelen előéletű.

A 28 éves szűz színésznő egy 80 éves férfit is bevállalna
Bálint Emesének orvosi papírja is van az ártatlanságáról.

Bálint Emese a 24.hu-nak elmondta: igazoltan szűzen várja az igazit, akit álmaiban a TV2 egyik műsorvezetője testesít meg.

Bárcsak olyan lenne, mint Gundel Takács Gábor, aki intellektusban, humorban, szakmai és emberi szempontok szerint is ideális volna, ha nem lenne házas… Kijelentem, nagyon tisztelem a családját Gundinak, akivel a foci (is) örök kapcsolódási pontunk, tekintve Buzánszky Jenő keresztapámra (az Aranycsapat legendája), akivel a televíziókban is sokat láthattak a kedves nézők

– nyilatkozta Bálint Emese, aki nemrég úgy döntött, örökbe fogad egy gyermeket, ha nem találja meg számára az igazit. Azóta olyan is akadt, aki pont őt szeretné örökbe fogadni: szombaton egy özvegy úr kereste meg ezzel a furcsa kéréssel, de őt is visszautasította a családjára hivatkozva.

A 28 éves színésznő egyébként már 15 éve vár kitartóan a hercegre fehér lovon, ám még mindig nem érkezett meg.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik