Szórakozás

Berki Krisztián feljelentette Baukó Évát

A két celeb között dúló háború múlt héten, a Fem3 Café élő adásában kezdődött, majd a színfalak mögött folytatódott. Ezt követően Baukó Éva több videót is megosztott, amiben azt állította, hogy Berki Krisztián többször megfenyegette, korábban pedig szexuális ajánlatot is tett neki.

Baukónál az verte ki a biztosítékot, hogy Berki szerint ittasan jelent meg a munkahelyén. Baukó vizeletvizsgálattal bizonyította az igazát és elmondta, rágalmazásért beperli kollégáját.

Baukó Éva: Nem félek Berki Krisztiántól
Az egykori villalakó úgy érzi, hogy aki ismeri, az tudja, hogy mennyire erős nő.

A feljelentést azonban ő sem ússza meg. Berki Krisztián ügyvédje már meg is tette a szükséges lépéseket. A vád azonban nem rágalmazás.

Berki Krisztián felhatalmazott, hogy eljárjunk a nevében, ennek értelmében feljelentést tettünk ismeretlen tettes ellen. Nem rágalmazásért és becsületsértésért tettünk feljelentést, az ügyfelemnek arra hívtam fel a figyelmét, hogy Baukó Éva kijelentései és magatartása kimerítik a zaklatás vétségének fogalmát. Valótlan állításokat tett ügyfelem magánéletével kapcsolatban

– nyilatkozta a Blikknek dr. Szilágyi Roland.

A lapnak Berki is megszólalt, aki leszögezte, a jövőben nem hagyja, hogy bárki besározza őt vagy a szeretteit.

Természetesen nem pénzt akarok, hanem meg akarok húzni egy határt, hogy az emberek tudják, mi az, amit nem lehet átlépni. A jövőben nem fogom engedni, hogy valótlanságokkal próbálják meg besározni a nevemet, azt meg főként nem engedem, hogy a családomat és a szeretteimet bárki bántsa. Ugyanez vonatkozik a barátaimra és a csatornámra is, mindenkiért kiállok a környezetemben, aki fontos a számomra.

A feljelentés hírére Baukó a közösségi oldalán reagált:

A véleménynyilvánítás szabadsága legegyszerűbben azt a morális jogot jelenti, hogy mindenki azt mondjon, amit akar. A véleménynyilvánítás szabadsága magában foglalja a hallgatás jogát is (negatív véleménynyilvánítási szabadság). Jól van Krisztián, te állítottál rólam hazugságot, hogy én ittasan vezettem a műsort! Ha azt hiszed félek tőled, akkor nagyon tévedsz!

Krisztián neked üzenem: A véleménynyilvánítás szabadságaA magyar alkotmány 61. § (1) bekezdése szerint: „A Magyar…

Közzétette: Baukó Éva hivatalos oldala – 2018. április 17.

Kiemelt kép: Berecz Valter/24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik