Szórakozás

Berki Krisztián: Baukó Éva segítségre szorul

A csütörtök délelőtt kirobbant botrány másik főszereplője, Berki Krisztián is kamera elé állt és a közösségi oldalán közzétett videóban beszélt arról, hogy mit tapasztalt kolléganője, Baukó Éva viselkedésével kapcsolatban.

A TV2 döntött a Baukó-Berki botrány kapcsán
A két celeb élő közvetítésben vádolta meg egymást.

A celeb elmondta, hogy mivel már a Fem3Café indulása óta állandó műsorvezetője a műsornak, ezért közel olyan fontos számára, mint a családja. Éppen ezért tartja felháborítónak, hogy valaki, aki csupán néhány adás óta tagja a csapatnak, így viselkedik. Szerinte Baukó nem volt képernyőképes, amikor megérkezett a stúdióba, ezt pedig a vezetőség felé is jelezte. Az okokról azonban csak találgat.

Hogy ennek mi lehet a valódi oka, több mindenről tudnánk beszélni. Éva elmondta, hogy tegnap kidobta a pasija, egy óriási szakításon van túl, egész éjjel nem aludt, de az, hogy ő miért nem volt ma – véleményem szerint – műsorképes állapotban, ez lehet alkoholos befolyásoltság, ez lehet bármilyen nemű altatónak a használta, hogy ő aludni szeretne, de nem tudott, lehet akár lelki oka is annak, hogy ilyen állapotban érkezett

– mondta Berki, aki szerint Baukó nem tud kreált botrányok nélkül létezni, ez azonban betegség.

Az, hogy mi lehet a célja, igazából számomra is kérdéses volt mostanáig, de aztán rájöttem, hogy ha visszanézzük Évának az elmúlt 5 évét, és a hozzá fűződő kreált dolgokat és botrányokat, akkor úgy gondolom, ő nem tud botrányok nélkül élni. Ez egy öncélú magamutogatás, hírgenerálás, amihez én nem kívánok partner lenni. Éva ezt biztosan nem szándékosan és nem rosszból teszi, de amilyen állapotban bent volt reggel a műsorban és műsor előtt, – ezt a kollégáimmal láttuk és tapasztaltuk – segítségre szorul.

Berki azt is hozzátette, nevetséges, hogy Baukó Éva a reggeli zavartságát egy fél nappal később elvégzett vérvizsgálattal akarja tisztázni.

Nem kívántam nap közben belefolyni Baukó Éva által öncélúan gerjesztett média cirkuszba ezért most sem azt teszem csak őszintén elmondom Nektek mi történt ma reggel. Ez kevésbé lesz érdekes mint Éva fantázia világa de az igazság már csak ilyen a berki

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2018. április 12.

Kiemelt kép:TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik