Szórakozás

Ellopták A Viszkis-filmet – többmilliós a kár

Néhány moziban még mindig vetítik a tavaly novemberben bemutatott, A Viszkis című filmet és hamarosan DVD-n is megjelenik az Ambrus Attila életét feldolgozó mozi. A felvétel azonban már most megtalálható az illegális letöltőoldalakon, ami sokmilliós kárt jelent a forgalmazóknak.

A mi cégünk forgalmazza a Viszkis-filmet, de „csak” a mozikban. Ma­gyarországon pár helyen még vetítik. Tudunk róla, hogy valaki sajnos feltöltötte online, és dolgozunk azon, hogy kiderítsük, ki volt az az illető, illetve, hogy eltüntessük mindenhonnan az internetről a felvételt. Hiszen, ha megnézhető a neten, akkor miért vegyen mozijegyet? Az ilyen kiszivárgások sajnos előfordulnak a 21. században. Sokmilliós kárról van ilyenkor szó, de a DVD-forgalmazó rosszabbul fog járni

– közölte a Borssal az Intercom Zrt. sajtófelelőse.

Ambrus Attilát majdnem halálra verték
Az eset még a 90-es években történt.

Ambrus Attillát nem lepte meg a dolog. Habár állítja, ő sosem tölt le filmeket, mivel nincs rá ideje, szerinte ez manapság megszokott. Sőt, ő ebben is a film sikerét látja.

Ilyen világot élünk. Azt gondolom, hogy ez is a film nézőszámát erősíti. Pont tegnap tudtam meg, hogy már meghaladtuk a 380 ezres nézettséget. Ez már mérvadó. Azok, akik bántottak, már csöndesebb lett a hangjuk. Ha ennyi ember megnézte, akkor az már jelent valamit. Ha egy filmet feltesznek egy online oldalra, biztosan nem azért teszik, mert az olyan rossz.

Kiemelt kép: Berecz Valter/24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik