Szórakozás

Heti 105 millió forintot keres a magyar modell focista férje

Az egyik leghíresebb magyar focistafeleséggel, Varga Viktóriával készített interjút a Fókusz. A magyar modell a húszszoros olasz válogatott labdarúgó, Graziano Pellé párja. 2013-as megismerkedésük óta Viki mindenhova követi a futballistát. Először Angliában éltek együtt, majd 2016-ban Pellé váratlanul Kínába igazolt, így költözniük is kellett.

Mielőtt bárki legyintene Kínára, és az itthon érthetően teljesen ismeretlen Sandong Luneng nevű csapatra, ismerjék meg Graziano Pellé heti fizetését. Nos, Viki barátja hét nap alatt 300 ezer fontot, azaz mintegy 105 millió forintot keres, ez egy hónapban 420 millió, ez évente több, mint 5 milliárd. Nem csoda, hogy ebből bőven jut élményekre.

Pellé nem fogott kezet Venturával, mehetett is vissza Kínába
A Shandong Luneng játékosának hisztijét nem tolerálta az olasz kapitány.

Grazianonak jól megy minden, beilleszkedett a csapatba, úgy, mint mindenhol. Ő egy laza figura, aki amúgy is könnyen beilleszkedik mindenhova, és mindenkivel jól kijön. (…) Mi Dzsinanban élünk, ami Pekingtől egy olyan másfél órára van, vonattal. Ez egy hatmilliós város, ami ott egy falu. Én sokat járok Sanghjaba és Pekingbe különféle munkákra, úgyhogy, úgymond, én kiszabadulok kicsit abból a körből, de különben meg lehet szokni. Mondjuk úgy. Mi úgy fogjuk fel, teljesen pozitívan, hogy ez egy új dolog, egy új kaland, amit szerencsére együtt megélhetünk, a körülményeink nagyon jók. Úgyhogy tényleg, kalandként éljük meg, és nem kell örökre ott lennünk, szóval bulis az egész

– mondta a Fókusznak Varga Viktória, aki elmondása szerint nem unatkozik, hiszen rengeteget utazik, folyamatosan fejleszti a közösségi oldalait és online videós naplót is vezet. Dubaj, Makau, Hong-Kong, Bali, New York és Utah – az egész világot bejárta.

Kiemelt kép: Europress Fotóügynökség

Ajánlott videó

Olvasói sztorik