Szórakozás

Lakatos Márk gondolkodik azon, hogy apa legyen

A stylist mostanában egyre felelőségteljesebbnek gondolja magát, így nem tartja kizártnak, hogy a jövőben gyereket vállaljon. Lakatos Márk elárulta, hogy néhány évvel ezelőtt már lett volna rá lehetősége, de akkor nem érezte elérkezettnek az időt.

Néhány éve már elgondolkodtam azon, milyen lenne, ha egyszer gyerekem lenne. Aztán hirtelen, szinte a semmiből felkeresett egy gyerekkori hölgy ismerősöm, hogy len­nék-e­ a gyermeke apja. Semmi kötelezettséggel nem jár, csak szeretne egy biológiai apát, és ehhez az én személyem szükséges. Mondanom sem kell, kis híján elájultam az ötlettől

– mesélte a Blikknek Lakatos, aki elmondta, miért utasította akkor vissza az ajánlatot.

Először is azt kellett átgondolnom, képes lennék-e egy lánnyal lefeküdni, hiszen soha nem voltam még nővel! Nyilván nem zárom ki ennek a lehetőségét az életemből, de semmi gyakorlatom nincs a témában, így ez volt a legelső akadály, ami felvetődött bennem. Másrészt néhány évvel ezelőtt még nagyon más életszakaszban voltam, nemhogy a gyerekvállalás, de még a párkapcsolat kérdése sem foglalkoztatott. Nem láttam értelmét annak, hogy belevágjak egy ilyen felelősségteljes élethelyzetbe, ezért nemet mondtam a lánynak.

Lakatos Márk így közölte édesapjával, hogy meleg
Zűrös szerelmi életéről is elárult néhány részletet a stylist.

Lakatos Márk most már teljesen másképp gondolkodik.

Egyre felelősségteljesebbnek érzem magam, és sokszor elgondolkodom azon, hogy milyen lenne, ha vállalnék egy gyereket. Azt sem tudom még pontosan, hogy egy nővel vagy férfival vágnék-e bele a szülői feladatokba, de nagyon izgalmas és érdekes élethelyzet lehet. Lehet, hogy saját gyerekem lesz egyszer, de még az is elképzelhető, hogy örökbe fogadok egyet majd a párommal, ha lesz ilyen.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik