Szórakozás

Boros Lajos már a tartalékaiból él

A nemrég szívműtéten átesett Boros Lajosnak figyelnie kell, hogy mit vásárol a boltban, és nyaralni se nagyon tud elmenni, ugyanis nyugdíja mellett már tartalékait éli fel. Erről a Esti Frizbi vasárnapi adásában beszélt Hajdú Péternek az egykori rádiós, akinek szívproblémái mellett még a cukorbetegséggel is meg kell küzdenie.

Boros Lajosról mostanában leginkább csak szívműtétjei miatt cikkeznek, a 71 éves rádiósnak ugyanis komoly egészségügyi problémái vannak. Februárban kapott pacemakert, de még további műtétek várnak rá, ugyanis valami nem stimmel a szívbillentyűivel, illetve két artériája is eltömődött. Boros mindezek ellenére jókedvűnek tűnt Hajdú Péter műsorában, próbálta az egészet viccesen felfogni, bármennyire is szomorúnak szánta a műsorvezető, hogy a rádiósnak már lazacra sem futja:

– Van olyan étel, amiről le kell mondanod? Megnézitek, hogy mit vesztek a boltban? Például lazacot szoktatok enni?

– Nem szeretjük a lazacot.

Fotó: ATV

Boros elmondta, hogy rádiósként jól keresett, és sokat félre is tudott tenni, ugyanis mindig szerényen élt. Hajdú kérdésére, miszerint ha nem keresett volna ennyit, akkor most bajban lenne-e, Boros azt válaszolta:

Komoly bajban.

A rádiós hozzátette még, hogy körülbelül egy-két évre elegendő tartalékja van még, és sok mindenről le kell mondania, így például a nyaralásokról is, miután a műsorvezető arról érdeklődött, hogy megengedhet-e magának egy hetet az olasz tengerparton. Ám Boros Lajos saját bevallása szerint maximum egy balatoni víkendház kulcsát tudja csak elkérni, szállodára már nem futja nyugdíjából és tartalékaiból.

A teljes műsor vasárnap este látható az ATV-n.

Kiemelt kép: ATV

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik