Szórakozás

Boros Lajos ébren volt szívműtétje alatt

Boros Lajos (Boros Lajos)
Boros Lajos (Boros Lajos)

Boros Lajosnak január végén kellett kórházba feküdnie, amikor is kiderül, szíve csak 35 százalékon funkcionál. A 70 éves rádiós, akkor még nem tudta, hogy pontosan mi lehet a baj, azóta azonban kiderült, szívritmuszavara van, illetve két szívbillentyűje sem működik megfelelően.

Boros Lajos (Boros Lajos)
Friss hírek Boros Lajos állapotáról
Jövő szerdán kiderül, meg kell-e műteni a műsorvezetőt, vagy olcsóbban megússza az esetet.

Borost azóta megműtötték, aki a Blikknek elárulta, hogy az operáció nagyon furcsa élmény volt számára.

Ébren voltam ugyanis, amikor dr. Merkely Béla betette a pacemakerem. Úgy éreztem magam, mintha gödörben lennék, miközben felettem a professzor és a két asszisztens beszélgettek. Meg is kérdeztem, hogy elnézést, de ilyenkor nekem mint páciensnek, hogyan kell viselkedni. Egyébként nagyon hideg volt a műtőben, remegtem is, mint a kocsonya.

– mesélte a műtétről a rádiós, aki azt is elárulta a lapnak, hogy szívbillentyűinek a helyreállítását sajnos nem tudták elvégezni, mivel ahhoz híznia kellene.

Cukorbeteg lettem, diétára fogtak, és lefogytam hét és fél kilót. Soha nem voltam ennyire vékony, ám most éppen ez a probléma, ezért nem lehet a billentyűimet megműteni. A következő három hónapban öt kilót kell felszednem, amely a diéta mellett nem egyszerű feladat

– mesélte Bokros, aki azt is hozzátette, hogy felesége ott van mellette és mindent meg fog tenni a siker érdekében.

(Kiemelt kép: MTI / Beliczay László)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik