Szórakozás

Állítólag Jakupcsek Gabriella váltja Hajdú Pétert

Hajdú Péter kedd este, közösségi oldalán jelentette be, hogy újabb rövid fejezetet zárhat le az életében, ugyanis szeptembertől nem folytatja az Esti Frizbi című műsort és az ATV-től is megválik. A döntés hátterében az áll, hogy a vezérigazgató, Németh S. Szilárd nem hosszabbítja meg Hajdú nemsokára lejáró szerződését, aminek szakmai és emberi okai is vannak.

Sváby András műsorvezető. Fotó: ATV
Mi lesz Sváby és Bochkor műsorával?
Megkérdeztük az ATV-től, mi lesz a Heti Napló Sváby Andrással és a #Bochkor című műsorokkal azután, hogy kiderült, a műsorokat eddig gyártó Hajdú Péter és ATV útjai elválnak egymástól.

A Blikk információi szerint az ATV Hajdú nélkül sem marad nagyágyú nélkül a vasárnap estéken. Jakupcsek Gabriella műsora – amelynek részleteiről már javában tárgyalnak – valószínűleg épp abban a műsorsávba­n kerül majd képernyőre, amelyből az Esti Frizbi kiesik. Nem is lenne meglepő választás, hiszen Jakupcsek hatalmas népszerűségnek örvend, s már többször bizonyította, hogy a beszélgetős műsorokban verhetetlen.

Persze, ez még a távolabbi jövő lehet, hiszen az ATV közleménye szerint a tavaszi szezon végéig biztosan az Esti Frizbi lesz műsoron, Jakupcsekkel pedig őszi kezdésről egyeztetnek.

(Kiemelt kép: MTI/Zih Zsolt)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik