Szórakozás

Megtaláltuk a vendéget, aki ott volt Baukó és Berki összetűzésénél

Baukó Éva még csak nemrég kezdett a Fem3 Café műsorvezetőjeként, de máris összetűzésbe keveredett műsorvezetőtársával, Berki Krisztiánnal.

Baukó Éva a vizeletével akarja bizonyítani, hogy nem ittasan vezetett műsort
A FEM3 két műsorvezetője, Berki Krisztián és Baukó Éva keményen összevesztek a mai adás után.

Baukó Facebook-oldalán élő videóban beszélt arról, hogy Berki állítólag megfenyegette őt a kulisszák mögött, miután szóvá tette neki, hogy elnyomja őt a műsorban. Baukó a videóban elmondta, hogy Berkivel össze is balhéztak élő adásban, méghozzá az egyik vendég előtt. Bár az adás ezen részlete a Fem3 oldalára nem került fel, megtudtuk, hogy ez a bizonyos meghívott vendég Gáspár Ágnes protokollszakértő volt.

A Fem3 oldalára a kérdéses videót nem töltötték fel

A protokollszakértőt sikerült utolérnünk, aki a 24.hu-nak elmondta, hogy úgy gondolja, élő adásban személyes témákat nem szabad tisztázni, neki mindössze annyi volt a dolga, hogy kezelje a helyzetet, a protokollnak is pont ez a lényege.

Meglepett, hirtelen azt sem tudtam, miről van szó, mert épp a protokoll volt a téma. Ez protokollárisan sem volt odavaló, és nem csak nekem, de a nézőnek sincs köze mindehhez. Itt a néző a fontos, rájuk sem tartozik, egy nézőnek a háttértörténetekre nincs szüksége.

Baukó azzal is megvádolta Berkit, hogy utóbbi szexre invitálta őt. A TV2 időközben döntött az ügyben, a sajtóosztály pedig nyilatkozatot adott ki az üggyel kapcsolatban, amiben közlik: a páros a jövőben nem vezet együtt műsort.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik