Szórakozás

Szecsődi Karit csúnyán összeverték

A Megasztárban még Szecsődi Károlyként megismert, ma már nőként élő énekes ijesztő fotót osztott meg magáról a közösségi oldalán. Arca tele van zúzódásokkal és véraláfutásokkal, posztjában azonban elég titokzatosan írt arról, hogy mi történt vele. Később el is távolította a bejegyzést, a fotó azonban aggódó jó barátja, a magyar Ken baba oldalán is megtalálható.

Szecsődi Kari azzá a nővé vált, aki mindig is szeretett volna lenni
A transzszexuális énekes új klipet forgatott, melyben már hosszú szőke hajjal és női ruhákban szerepel.

Többen arra kezdtek el gyanakodni, hogy Szecsődi Karit a párja hagyta helyben, de az énekes egy újabb posztban tisztázta a helyzetet.

Ezt egy olyan ember tette aki egykor a párom volt 4 évvel ezelőtt! És barátok maradtunk, legalább is próbáltunk azok maradni.. De sajnos nem tudta végignézni, hogy mással vagyok! Zaklatott hónapokig majd rávettem magam, hogy találkozom vele.. Egy Budapesti club ban ahol szoktam énekelgetni oda eljött találkozni velem…. És ott kezdődött a nagy baj… néha néha próbálom ápolni a baráti viszonyunkat …. És sajnos ez lett a vége… Nagyon megviselt!

– írta az énekes.

A célom az volt, hogy megmutassam, hogy mi is történt velem, és hogy pár embernek erőt adjak illetve, hogy az illető aki kezet emelt rám elgondolkozzon és meghúzza magát! És nem szerepelni akartam mert mar 2 éve nem tettem és ezekután sem fogok!

Kedves emberek !Nem akartam megszòlalni , vagy nyilatkozni semmifèle ismeretlen emberkènek ! A cèlom az volt ,hogy…

Közzétette: Kari Szecsődi – 2018. április 11.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik