Szórakozás

Költés(zet) napja: Vajna Tímea 2 millió forintnyi ruhát visel az utóbbi három Instagram-fotóján

A magyar nyelv csodálatos: a költészet szóról például nemcsak a művészek, de maga a pénzköltés is eszünkbe juthat és ha már, akkor nézzük meg, hány forintnyi ruhát viselt utóbbi három Instagram-fotóján Vajna Tímea.

Kiindulópont

Vajna Tímea még mindig utazással tölti az ideje nagy részét és az utolsó három kép is erről tanúskodik: az elsőn egy hotelben pihen, a másodikon ül és a távolba néz valahol, a harmadikon pedig egy havas tájon láthatjuk szőrös-kötött szettben.

Fotó: Instagram.com/Vajna Tímea

Mit, honnan, mennyiért?

Az olvasós kép

Vajna Tímeán csak a póló beazonosítható, ugyanis azt taggelte be, bár a Gucci felirat miatt elég egyértelmű, hogy egy Gucci-pólót visel. Ezt egyébként a net-a-porter-n lehet beszerezni, 392 eurót kérnek érte, ami 121 ezer forintot takar.

A 45 fokos szögben elfordított fejjel néző kép

Itt nemcsak a pulóverről lehet tudni, hogy Gucci, de a csizmáról is kiderül, hogy Dior. Előbbit a mytheresán lehet megtalálni, a tigrises tömegpulcsiért 980 eurót, 303 ezer forintot kérnek. A csizma a Dior német oldalán 1990 euróért, azaz 616 ezer forintért kapható.

A hótigris

A használt bakancs árfekvését is átlépi a harmadik képen látható kötött kardigán, ami még élő emberen nem állt jól, cserébe 2700 eurót, azaz 837 ezer forintot kérnek el érte. Ehhez képest a szemüveg fillérekbe kerül: a Chanel oldalán 390 euróért rendelhetjük meg, ami átszámítva 120 ezer forint.

Tehát az öt ruhadarab összesen kétmillió forintba kerül.

Előzmények

Bár azt hinnénk, Vajna Tímeának mindig rendelkezésére áll pénz, január elején érkezett a bréking hír: egy olyan fekete ruhában érkezett a Golden Globe-ra, amit már egyszer viselt, mert nem volt pénze ruhára.

Vajna Tímeának nincs pénze új ruhára
A Golden Globe-ra kénytelen volt olyan szettet felvenni, ami egyszer már volt rajta.

Az Oscarra szerencsére újra egyenesbe jöttek a pénzügyek: az estén először egy 952 ezres, majd egy másfél milliós ruhában gálázott a kormánybiztos felesége. Nemcsak a ruhákra, a kiegészítőkre sem sajnálja a pénzt Vajna: nemrég öt olyan karkötőt villantott, amiknek az összértéke 8.100.000 forint.

Ez itt 8.100.000 forint Vajna Tímea csuklóján
Öt darab karkötő hozta össze a vidéki családi ház árát.

Kiemelt kép: Instagram/Vajna Tímea

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik