Szórakozás

Vajna Tímeának nincs pénze új ruhára

Január 7-én, vasárnap megrendezték a 75. Golden Globe-gálát, ahol például Eva Longoria először mutatta meg a terheshasát. Na, de hogy nála sokkal fontosabb személyekről is szót ejtsünk, nem mehetünk el Vajna Tímea vörös szőnyeges vonulása mellett sem.

Ezért írtunk olyan sokat Vajna Tímeáról idén
Állandó kérdés - hát most válaszolunk.

Vajnáné ugyanis sokak kérésére videóban mutatta meg, hogy mit viselt idén. A csavar azonban most jön: ha valakinek netán ismerős lenne a fekete Dior ruha, az bizony nem a véletlen műve. Vajna Timi ugyanis bevallotta, hogy idén nem tudott új ruhát vásárolni. Ennek ellenére nagy sikert aratott vele.

Sokan voltatok kíváncsiak, hogy milyen ruhát viselek idén. Nincs lehetőségem mindig új ruhát venni, így a tavalyi cannes-i estélyimet viseltem a @goldenglobes -on, de a német RTL és az @instylemagazine le is hozta+ @mariahcarey is megdícsérte

– írta Insta profilján Vajna Tímea, aki egy kommentelő kérdésére azt is elárulta, hogy mit jelent az, hogy nem volt “lehetősége”.

Nincs rá pénzem, de örülök, ha tetszett. Ugyanazt a ruhát más hajjal és kiegészítőkkel is fel lehet dobni és máris újnak néz ki.

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés, Jan 8., 2018, időpont: 1:27 (PST időzóna szerint)


Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images for HFA

Ajánlott videó

Olvasói sztorik