Szórakozás

Nagy Ervin: 10 évre eltemetett a filmes szakma

Nagy Ervin hosszú idő után a Kincsemben tért vissza a filmvászonra, most pedig az RTL Klub A Tanár című sorozatában játszik főszerepet. A Blikk beszélgetett vele karrierről és a párkapcsolatáról.

Elmondta, hogy a Kaméleonnak köszönhetően 10 évig nem szerepelt filmben:

Húsz éve vagyok a szakmában, karrierem eddigi csúcspontja, úgy érzem, a Kincsem volt. Mai napig hálás vagyok Máté Gábornak, hogy a Katonában játszhatok, illetve Herendi Gábornak, hogy megadta nekem a bizalmat, miután a Kaméleon című mozi bemutatóját követően rossz filmszínészként könyvelt el a szakma. Ha visszafordíthatnám az idő kerekét, talán nem vállalnám el ezt a filmet. A filmes szakma villámgyorsan el tudja temetni az embert.

Kedvese, Borbély Alexandra sikerét nem könnyű feldolgoznia, de felülkerekedett önmagán, és őszintén örült az elismeréseknek:

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen jelenleg mindkettőnk élete tele van szakmai sikerekkel, és nagyon harmonikus a kapcsolatunk. Nem mondom, hogy nem vágott kicsit fejbe, amikor kiderült, hogy Európa legjobb színésznőjévé választották. Az önbecsülésem és a férfiúi büszkeségem kicsit megingott, de idővel mindketten feldolgoztuk a történteket, és méltó társa voltam ebben a szokatlan helyzetben.

Kiemelt kép: MTI / Guillaume Horcajuelo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik