Szórakozás

Kelemen Anna mással olvastat világirodalmat, mert neki nincs rá ideje

Kelemen Anna egyetlen videóval újraértelmezett mindent, amit eddig az irodalomról és a könyvolvasásról gondoltunk. Valaha volt legzseniálisabb videójában arról elmélkedik, hogy belekezd a világirodalom elolvasásába, de mivel nincs rá ideje, inkább mást kér meg rá, hogy olvasson helyette.

Először egy barátját hívja fel, akivel megbeszéli, hogy felolvassa neki az Anna Kareninát, mert

Rengeteg idő egy oldalt elolvasni.

Ezután felhívja a Fővárosi Szabó Ervin könyvtárat, és megkérdezi, hogy megvan-e nekik az Anna Karenina. A Szabó Ervin a város egyik legnagyobb könyvtára, az Anna Karenina pedig az orosz irodalom egyik leghíresebb alkotása. Csodák csodájára megvan nekik.

Kelemen Anna ekkor megkérdezi a könyvtárost, hogy a minimál stílusú lakásához vajon illene-e a borító – ez különösen szép a háttérben felsejlő műbarokk kanapéval -, de a könyvtáros nem hagyja végigmondani a kérdést. Majd áttérnek arra, hogy kivonatolva vajon megvan-e a mű, de a könyvtáros megelégeli a kérdéseket, így lezárul a beszélgetés.

Végül Dezső bá felolvas neki részeket a könyvből, miközben Kelemen Anna próbálja felhúzni enyhén kilógó melleire a ruhát. 3 mondat elég is neki az orosz irodalomból, de megígéri, hogy Dickens-szel folytatják a művelődést.

Dick dick dick-ens, ismétlem, érted. Dick-ens.

– teszi hozzá.

Kiemelt kép: Youtube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik