Szórakozás

Kelemen Anna: A folyamatos sorosozás nem program

Február közepén döntött úgy Kelemen Anna, hogy amennyiben egyik, közösségi oldalára feltöltött képére megadott határidőn belül ötezer lájkot kap, elindul képviselőjelöltnek. A kedvelések összejöttek, és az egykori felnőttfilmes független jelöltként be is szerette volna váltani az ígéretét, de végül Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi győzelme után visszalépett.

Az egykori playmate az RTL Klub csatornáján futó Házon Kívülnek mesélt politikai indíttatásairól, valamint arról, hogy mit gondol a a menekültkérdésről, a 24.hu által az elmúlt hetekben részletesen feltárt Elios-ügyről és OLAF-jelentésről, illetve a folyamatos sorosozásról. Kiderült

  • a kerítéssel kapcsolatban csak összeesküvés-elméleteket hall menekültekről, akik „direkt el akarják árasztani Európát”,
  • szerinte a Fidesz politikája a sorosozás, ami neki és sok más embernek nem tűnik programnak,
  • az ellenzéki összefogásról pedig azt gondolja, a valódi esélyeseknek kell ezt „lejátszani”, az összes többi pártnak „nem kéne összezavarnia az embereket”.

Kelemen politikusokról is elmondta a véleményét:

szerinte Gyurcsány „bohókás figura”, Tóbiás József pedig „kis kopasz pali”.

Az interjúból azt is megtudhattuk, hogy nem félelemből lépett vissza a képviselő-jelöltségtől, a politikai harcot simán bírta volna, hiszen az életét most is a nyilvánosság előtt éli, és amúgy „ennyi prostituált mellé elkél egy igazi is.”

Kiemelt kép: Youtube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik