Szórakozás

A Dawson és a haverok sztárjai újra összeálltak

20 év telt el a sorozat első része óta, nemrég pont írtunk arról, hogy mi lett a szereplőkből, hogy néznek ki most. Más is lecsapott a jubileumra, és felkérték a színészeket egy közös fotózásra. A rajongók imádják a képeket, és máris folytatást rebesgetnek. 

Eltelt 20 év: a Dawson és a haverok szereplői akkor és most
A négy főszereplő azóta is híres, igaz, egyikőjük csak azért, mert hozzáment egy nála is híresebbhez.

Az Entertainment Weekly magazin címlapján szerepeltek együtt a népszerű sorozat legnagyobb sztárjai, Katie Holmes, James Van Der Beek, Joshua Jackson, Michelle Williams és Busy Philipps. 2003-ban lett vége a sorozatnak, azóta ez az első alkalom, hogy egy fotón szerepelnek a szereplők, így a rajongók kisebb sokkot éltek át.

Mivel az utóbbi időben több kultikus sorozatot is újra elővettek, kezdve a Twin Peaks-szel, sokan abban reménykednek, hogy itt is ez fog történni, és új évaddal jelentkezik majd a Dawson és a haverok.

Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) által megosztott bejegyzés, Márc 28., 2018, időpont: 5:38 (PDT időzóna szerint)

Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) által megosztott bejegyzés, Márc 28., 2018, időpont: 6:58 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram / @entertainmentweekly

Ajánlott videó

Olvasói sztorik