Szórakozás

Új zsűritagok érkeznek A Nagy Duettbe

Hamarosan rajtol A Nagy Duett legújabb évada, amelyben nem csak 10 új sztárpárt kap helyet, de a műsorvezető és a zsűritagok személye is változik. Tóth Andi, Wolf Kati, Takács Nikolas, Gönczi Gábor, Horváth Tamás, Marcellina, Gergely Róbert, Kollányi Zsuzsi, Szabó Ádám és Csobot Adél tanítgatják idén az éneklésben amatőrnek számító celebeket, a műsorvezetésben pedig Liptai Claudia váltja Tillát.

A háromtagú zsűriből ketten is távoztak. Szulák Andrea és Cooky helyett Nagy Adri és Pápai Joci pontoznak majd Kasza Tibi mellett.

Sosem voltam hasonló szerepben, úgyhogy nagy kihívás számomra, hogy ezúttal a zsűriszékben ülök. Azt gondolom, hogy nem árulok el titkot azzal, hogy nem én leszek a zsűri legszigorúbb tagja, inkább a humor oldaláról fogom megközelíteni a produkciókat

– mondta a várandós Nagy Adri.

Pápai Jocitól sem számíthatunk szigorra:

Nem szeretném komolyra venni a zsűrizést, ahogy a Sztárban Sztár műsorában, itt is nagy hangsúlyt fektetek majd a humorra. A nagy pillanatokat és az erős érzelmeket persze szeretném mélyen megélni, de alapvetően buliként fogom fel a feladatot, aminek nagyon örülök. Szereplőként izgulós típus vagyok, de most nincs lámpalázam, ezúttal nem én leszek versenyhelyzetben és önmagamat adhatom.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik