Szórakozás

Miklósa Erika már két éve vár, hogy örökbefogadhasson egy újabb gyereket

Az operaénekesnő 2015 májusában adoptálta kislányát, Bíborkát, akinek még az első születésnapja előtt beadott egy újabb örökbefogadási kérelmet. Miklósa Erika és férje azonban már két éve csak várnak, a koruk miatt pedig egyre kisebb az esély arra, hogy lányuknak testvére legyen.

Most már a sorsra bízom, hogy lesz-e még egy gyerekünk, hogy adhatok-e egy testvért a lányomnak. Úgy érzem, nem szabad a dolgot annyira erőltetni, hogy belebetegedjek. Ha lesz még egy gyerekünk, akkor persze nagyon boldog leszek

– kezdte a Bestnek a 46 éves operaénekes, aki számára az a legnehezebb, hogy az egész folyamatot előről kellett kezdeniük.

Az ember azt gondolná, hogy ha már örökbefogadott, akkor erre nincs szükség, de a második alkalommal minden kezdődik elölről: az új gyerek egy új fejezet. Korunknál fogva csecsemőt már nem fogadhatunk örökbe.

Miklósa Erika (Array)
Miklósa Erika már többre tartja az anyákat
Már nem érdeklik a nagy énekesek és előadóművészek.

Pedig az első adoptálás nagyon gyorsan ment.

Akkor valahogy minden csillag együtt állt. Igaz, nagy kockázatot vállaltunk több szempontból is, de éreztük, hogy annak a kislánynak a mi családunkban van a helye. Születése után újra kellett éleszteni, ami már önmagában nagy kockázati tényező volt a jövőjével kapcsolatban. A biológiai édesanyja pedig egy olyan genetikai betegséget hordoz, ami jó eséllyel öröklődhetett volna. Mégis vállaltuk a feladatot, és mi lettünk a világ legboldogabb emberei.

Miklósa Erika két éve vár arra, hogy Bíborka után még egy gyereket örökbe fogadhassanak a férjével. A vágyuk…

Közzétette: BEST Magazin – 2018. március 23.

Kiemelt kép: MTI/Mohai Balázs

Ajánlott videó

Olvasói sztorik