Szórakozás

Mi történt Heather Locklearrel?

Heather Locklear életének talán legnehezebb időszakát éli meg. Miután évekig küzdött alkohol- és drogfüggőségtől, egy éve úgy döntött, hogy egy rehabilitációs központban próbálja újra összerakni az életét. 2017 szeptemberében autóbalesetet szenvedett, és ha ez mind nem lett volna elég, a Melrose Place egykori sztárját alig egy hónappal ezelőtt családon belüli erőszak vétsége miatt, illetve hatósági személy elleni erőszakért letartóztatták.

A Melrose Place egykori sztárja állítja, barátja meg akarta őt ölni
Ő viszont az egyik intézkedő rendőr gyermekének halálát kívánta.

Heather Locklear 1961. szeptember 25-én született Los Angeles-ben. Golden Globe-díjas színésznő, aki a 90-es évek egyik legnagyobb sztárja lett, miután több ikonikus sorozatban is főszerepet játszott. Hírnevét leginkább Melrose Place-ben nyújtott alakításának köszönheti, amiben Amanda karakterét formálta meg. Locklear kezdetben csak visszatérő szereplőként volt jelent a sorozatban, de tökéletes karaktermegformálása, illetve a nézettség növekedése miatt a sorozat producerei úgy döntöttek, hogy a színésznő állandó szereplő lesz.

Locklear összesen négyszer volt menyasszony, ebből kétszer össze is házasodott aktuális vőlegénnyel. Első férje a Mötley Crüe együttes dobosa, Tommy Lee volt, akivel 1986-tól egészen 1993-ig voltak házasok. Alig egy évvel később 1994 decemberében hozzáment Richie Sambora zenészhez, akitől 1997. október 3-án megszületett kislánya, Ava-Elizabeth Sambora. Samborával kötött házassága több mint húsz évig, egészen 2006-ig tartott, ezt követően először egykori munkatársa, a szintén Melrose Place-ben feltűnt Jack Wagner menyasszonya volt 2008 júniusától 2011 augusztusáig, majd az utóbbi pár évben az egykori motocross versenyzővel, Chris Heisserrel élt együtt.

Richie Sambora és Heather Locklear az 58. Golden Globe-díjátadón (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Az ág is húzza

Locklear problémái második válásánál, 2006-ban kezdődtek, miután megtudta, hogy Samborát egyik legjobb barátnője, Denise Richard szerette el tőle. Alkoholfüggősége ebben az időszakban alakult ki, 2008-ban pedig  öngyilkosságot kísérelt meg. Az eset után jó ideig elvonón és pszichiátrián kezelték, ám magánéleti problémáit ezután sem tudta megfelelően kezelni. Wagnerrel való szakítása után – valószínűsíthetően ismét öngyilkossági célzattal – nagy mennyiségű gyógyszert vett be, amire alkoholt ivott. Akkor másodszor is kórházba vonult, de alkohol- és drogproblémái, valamint depressziója ezt követően sem szűntek meg, így 2017-re már ötször került elvonóra.

Jelenleg jól érzem magam, és azon munkálkodom, hogy jobb legyen az életem. Az elvarratlan szálakon dolgozom

nyilatkozta 2017 januárjában Locklear a USWeekly-nek.

Depresszióját csak tovább fokozta 2017 júniusában történt balesete. Az 55 éves színésznő egy árokba hajtott Porschéjával, az incidensben kisebb sérüléseket szenvedett, írta akkoriban a TMZ. Végül nem lett rendőrségi ügy belőle, mivel Loclear nem állt tudatmódosító szerek hatása alatt, bár a baleset okát még ma sem ismerik. Alig nyolc hónappal később azonban már nem tudta elkerülni a rendőrségi intézkedést, hiszen családon belüli erőszak vétsége miatt letartóztatták.

Heather Locklear rendőrségi fotója (Fotó: Ventura County Sheriffs Office/Getty Images)

A rendőrséget február végén a színésznő testvére értesítette, miután arra ért haza, hogy Locklear és párja – a feljebb is megemlített Heisser – veszekednek. Bár a Melrose Place egykori sztárja állítja, hogy párja meg akarta őt ölni, ügyén nem segít, hogy miután előállították, három kiérkező rendőrbe is belerúgott, egynek pedig azt kívánta, hogy haljanak meg a gyermekei.

A színésznő állítása szerint ő hozzávágott egy Red Bullos dobozt a férfihoz, mire az fojtogatni kezdte. Locklear a bántalmazás közben valószínűleg elájult. Egyáltalán nem volt együttműködő és azt kiabálta, »Megérdemelnéd, hogy a gyermekeid meghaljanak. Ha egyszer így lesz, gondolj rám«

olvasható Keith Hall rendőr jelentéseiben.

Locklear tárgyalásának időpontja egyelőre ismeretlen, egy viszont biztos: sok jóra nem számíthat. Még akkor is, ha Heisser valóban bántalmazta, a rendőrök ellen elkövetett testisértés miatt mindenképp büntetésre kell számítania.

(Kiemelt kép: Amanda Edwards/Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik