Szórakozás

A Melrose Place egykori sztárja állítja, barátja meg akarta őt ölni

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Melrose Place egykori sztárját, Heather Lockleart családon belüli erőszak vétsége miatt, illetve hatósági személy elleni erőszakért letartóztatták.

Családon belüli erőszak miatt tartóztatták le a Melrose Place egykori sztárját
Heather Locklear mostanában nincs a legjobb formájában.

A rendőrséget a színésznő testvére értesítette, aki arra ért haza, hogy Locklear és párja veszekednek, majd az előállítást követően a színésznő még az intézkedő rendőrök közül is belerúgott háromba. Keith Hall rendőr jelentéseiben az áll  – amelyeket a eljuttattak People magazin számára -, hogy Locklear szerint barátja, Chris Heisser meg akarta őt ölni.

A színésznő állításai szerint ő hozzávágott egy Red Bull-os dobozt a férfihoz, mire az fojtogatni kezdte. Locklear a bántalmazás közben valószínűleg elájult

– olvasható Hall jelentésében a színésznő ügyéről, akit viszont egyáltalán nem segít, hogy valóban bántalmazta a kiérkező rendőröket, illetve az egyik intézkedő rendőr gyermekeinek halálát kívánta:

Locklear egyáltalán nem volt együttműködő és közben a követezőket kiabálta: „Megérdemelnéd, hogy a gyermekeid meghaljanak. Ha egyszer így lesz, gondolj rám.“

Heather Locklear amúgy mostanában nincs jó formában. Egy éve arról számoltunk be, hogy egy rehabilitációs központban próbálja összerakni újból az életét, 2017 szeptemberében pedig arról, hogy autóbalesetet szenvedett.

(Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik