Szórakozás

Pápai Joci: Szenvedélyes, túlfűtött típus vagyok

Pápai Joci a gyerekkoráról, majd élete nagy szerelméről mesélt Dallos Boginak a 7kornálam! című Youtube-os műsorában. Dallos rögtön azzal kezdte, hogy rákérdezett, milyen volt Pápai gyerekként.

Nagyon nagy csibész voltam. 7-8 évesen már nem tudtak nekem parancsolni a szüleim, akkor jártam haza, mikor én jónak láttam. Lakótelepen laktam, volt ott 30-40 gyerek, akik azért oda tudtak csapni a rosszaságnak

– kezdte, majd azzal folytatta, hogy a zene rengeteget segítette neki megmaradni azon az úton, ami még vállalható. Ezt pedig a szüleinek köszönheti, akik jól nevelték. Ugyanezt próbálja a gyerekeinek is átadni, érezniük kell, ha nem jó úton járnak.

Nagyon harmonikus családban nőtt fel egyébként, szülei közt máig igaz szerelem van, minden nap kézen fogva sétálnak a tó partján. Emiatt ő is hisz az igaz szerelemben, bár már 10 évesen a lányok után járkált, ekkor volt az első barátnője.

Szenvedélyes típusnak gondolja magát, szerinte ez a roma származásából is jön, de nagyon intenzíven élte meg a dolgokat. Azt is elárulta, hogy a kamaszként mindig volt a táskájában egy pléd, amit leterített a parkban, elővette a gitárt, és nem nagyon volt olyan lány, akinek ne hódította volna meg a szívét ezzel.

Feleségét már egy közös bandából ismerte, de mindketten mással jártak. Aztán mindkettőjük kapcsolatának vége lett, és neki egyszer csak beütött, hogy halálosan szerelmes ebbe a nőbe. Úgyhogy feltette neki a nagy kérdést:

Nincs kedved velem csavarogni egy 30-40 évet? Aztán utána azt csinálsz, amit akarsz.

És nem volt kedve mással csavarogni, így később összeházasodtak.

Kiemelt kép: Youtube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik