Szórakozás

A 28 éves szűz a brit királyi családdal levelezik

Bálint Emese februárban állt elő történetével a Fókusz kamerái előtt, miszerint 28 évesen még mindig szűz. A színésznő azóta végighaknizta a magyar médiát, sőt állítólag már több tévécsatornával is tárgyal, hogy reality készüljön párkereséséről. A léc azonban magasan van nála, kiderült, hogy a potenciális jelöltnek, legalább Vilmos hercegig kell felérnie.

Vilmos az egyik példaképem, hozzá hasonló herceget keresek én is, fehér lovon. Szó szerint

– mondta a Borsnak Bálint Emese, aki arról is beszámolt, hogy több levélváltáson van túl a brit királyi családdal.

Ami igazából inspirált arra, hogy levelezzek az angol királyi családdal, az volt, hogy az anyakirálynő 100. születésnapjára írtam egy levelet, hogy szeretnék gratulálni neki személyesen. Óriási élmény volt, amikor egy héten belül postai úton kaptam egy vízjeles válaszlevelet, hogy elmehetek gratulálni egy saját, általam írt angol nyelvű vers formájában. Mivel egyébként Petőfi-díjas vagyok, így nem állt tőlem távol a versek világa, a kérésnek eleget tettem

– kezdte a 28 éves szűz.

Most jelenleg olyan tíz darab levélváltásnál tartok, ami postai formátum, vagyis borítékos levél bélyeggel. Hihetetlen értékkel bír. Magyarországon gyakorlatilag én vagyok az egyetlen olyan személy, aki ilyen kvalitásokkal ilyen fokon bírt a királyi családdal levelezni.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik