Szórakozás

A 28 éves szűz színésznő már több tévécsatornával is tárgyal, hogy férjet találjon

Bálint Emese még február közepén mutatkozott be a Fókuszban, ahol elmondta, nem vallási okokból, de úgy alakult az élete, hogy 28 évesen még mindig szűz, sőt a csókig se jutott el soha. Ellenben már nagyon vágyik az igazira, de hiába bombázzák ajánlatokkal neki senki sem elég jó. A szűz színésznő most azt részletezte, hogy milyen is számára az ideális férfi.

Napi több száz levelet kapok, de eddig csak olyan férfiak jelentkeztek, akikkel a randevúig sem ju­tottunk el. Egy igazi gáláns lovagra vá­gyom, egy olyan arisztokratikus értékeket képviselő férfira, aki ezt az értéket megbecsüli. Az ideális társam a negyvenes évei­ben jár. A férjem legyen figyelmes, odaadó, őszinte, olyan, aki a te­nyerén hordoz, és a csillagokat is le­hozná értem az égről

– magyarázta a Borsnak Bálint Emese, akinél már “sorstársak” is jelentkeztek.

Perverz leveleket még nem kaptam, inkább elismerést és tiszteletet. Jelentkeztek hozzám hasonlóan szűz férfiak is, akik sorstársukként tekintenek rám.

A 28 éves szűz színésznő egy 80 éves férfit is bevállalna
Bálint Emesének orvosi papírja is van az ártatlanságáról.

A 28 éves szűz azt is elárulta, hogy már több csatornával tárgyal, annak érdekében, hogy hamarabb megtalálja a társát (vagy legalábbis kamatoztassa erényét).

Jelenleg több televíziótársasággal is tárgyalok a lehetőségekről.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik