Szórakozás

Balássy Betty: Mindig tudtuk, hogy sok a hülye

Balássy Betty és férje, Varga Ferenc tavaly decemberben jelentették be, hogy harmadik gyermeküket várják. A Megasztár felfedezettjei a terhesség ideje alatt is fellépnek, ahogyan az előző két kicsi születése előtt is tették.

Balássy Betty számára ez természetes, sokak szerint becsülendő, de a jelek szerint akad, aki nem így gondolja. Az egyik, júniusra lekötött koncert helyszíne ugyanis azt közölte az énekesnő és férje, Varga Ferenc koncertszervezőjével, hogy az anyukának terhessége utolsó stádiumában nem kéne a nagy pocakjával ugrálnia a színpadon.

Lépten-nyomon azt halljuk, hogy igenis vállaljuk fel a gyerekeket, merjünk önmagunk lenni, aztán azt kapod, hogy terhesen te ne ugrálj a színpadon, mert az hogy néz ki. Hogyhogy, hogy néz ki?! A másik két gyerekkel a kilencedik hónapig dolgoztam, annyi változás volt, hogy többször vettem levegőt a színpadon. Rendszeresen járunk kontrollokra, állandóan ultrahangoznak, tudom, mi történik a pocakomban. (…) A május 1-i fellépést azért mondták le, mert a terhességem rizikós. Hat hónaposan rizikós? Ha akkorra megszülök, az tragédia, nem pedig rizikó. Danit a 36. hét végén szültem, és szerintem most is előbb fog jönni a baba, így egyszerű a képlet: amikor már várható, hogy esetleg szülök, onnantól nem vállalok fellépést. (…) Mindig tudtuk, hogy sok a hülye, ennek ellenére megdöbbentett az egész, és rossz volt ezzel a hozzáállással szembesülni. Nem tudom, milyen rendezvényen merülhetne fel egyáltalán kérdésként, hogy terhesen nem kellene énekelnem, de tudomásom szerint Szandi harmadik terhességénél is előfordult, hogy terhesen nem kértek belőle egy-egy helyszínen

– mondta a Borsnak Balássy Betty.

(Kiemelt kép: Bruzák Noémi / MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik