Szórakozás

Balássy Betty koncertjeit terhessége miatt mondják le

Balássy Betty és párja, a Megasztár harmadik szériájában feltűnt Varga Feri 2017 decemberében jelentették be, hogy harmadik közös gyermeküket várják.

Bár a terhesség általában boldog időszak a kismamák számára, az énekesnőnek pár kellemetlen dologgal is szembe kellett néznie az elmúlt időszakban. Több koncertjét is lemondták várandósságára hivatkozva, amiről Balássy közösségi oldalán számolt be.

Felháborító ….. hogy …. a mai világban azért mondanak le szerződéses fellépéseket mert babát várunk ,….. mondván…

Közzétette: Varga Feri & Balássy Betty – 2018. március 9.

Felháborító, hogy ebben a mai világban, azért mondanak le szerződéses fellépéseket, mert babát várunk, mondván én nagy pocakkal ne ugráljak ott a színpadon (mi pedig hivatkozva a tényleges terhességre fogadjuk ezt el). Először is, én nem ugrálok a színpadon, hanem éneklek. Másodszor, mindkét gyerkőcnél az utolsó trimeszterig dolgoztam, ezt mi magunk el tudjuk dönteni, hogy meddig az addig. Hogy a fenébe képzelik ezt? Lassan bűn lesz a gyerekvállalás? Mi a fene folyik ebben az országban?

– írta bejegyzésében az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy soha nem vállalt olyan fellépést, amit nem tudott utólag teljesíteni.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik