Szórakozás

Gergely Róbert válik 24 évvel fiatalabb feleségétől

gergely róbert-tímea (gergely róbert és párja Tímea)
gergely róbert-tímea (gergely róbert és párja Tímea)

Másfél évvel ezelőtt, a Nyerő Páros című műsorban Gergely Róbert és felesége, Némedi-Varga Tímea tűntek az egyik legkiegyensúlyozottabb párosnak. Most azonban úgy döntöttek, hogy hivatalosan is lezárják házasságukat.

Így ünnepelt a 60 éves Gergely Róbert
Szombaton barátokkal és szépségekkel ünnepelte a hatvanadik születésnapját.

A pár tíz éve jött össze, három évvel ezelőtt pedig összeházasodtak, ám tavaly nyár óta már külön élnek. Kiderült ugyanis, hogy a közöttük lévő 24 év korkülönbség mégis problémát okoz.

Új korszakba lépett az éle­tünk és ez a korszak arról szól, hogy nem házaspárként, hanem barátként és munkatársként folytatjuk a közös életünket. Timinek csak akkor lehet teljes az élete, ha ahhoz családalapítás is párosul, én viszont úgy érzem, már nem szívesen vágnék bele egy új családalapításba

– kezdte a Borsnak a színész, aki januárban ünnepelte 60. születésnapját.

Nemcsak a nőknek van biológiai órájuk, hanem a férfiaknak is. Mi kihasználtuk azt az időt, amikor az óráink együtt ketyegtek, de be kellett látnunk, Timinek intenzíven ketyeg az órája és lépnie kell. Realista vagyok, egy hatvanas férfi nem tud teljes családi életet biztosítani, még ha korábban, mint én is, úgy gondoltam, ez lehetséges. Nem érzem magam erősnek egy ilyen vállalkozáshoz! Tíz évvel ezelőtt merészebben gondolkodtam, de eljött az idő, hogy felülbíráljam a döntésemet.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik