Szórakozás

Így ünnepelt a 60 éves Gergely Róbert

Szombaton barátokkal és rajongókkal ünnepelte hatvanadik születésnapját Gergely Róbert. A kétszeres EMeRTon-díjas színész, énekes a Stefánia Palotában adott koncertet a hozzá legközelebb álló művészekkel, mások mellett Szolnoki Péterrel, R. Kárpáti PéterrelHeller Tamással és Patai Annával.

Gergely Róbertet a koncert után egy különteremben várták családtagjai és barátai. Kedvencével, epertortával és pezsgővel köszöntötték, ő pedig remek vendéglátóként, tele energiával terelgette a vendégsereget.

Minden a régi, a Gergely-naptárral lehet csak baj, mert valószínűleg mostanában nagyon felgyorsult. Amikor a negyvenest ünnepeltem, azt gondoltam, hogy már elkezdődik valami, amikor az ötvenest, akkor az volt bennem, hogy lassan kifelé megyünk az erdőből, most a hatvanasnál viszont vissza akarnék még menni. Most kezdődik igazán, még sok dolgot elterveztem, hogy meg kellene csinálni, ezek következnek

– mondta a mindig is a női nem nagy tiszelőjének hírében állt Gergely Róbert, akit az ünneplés közben feltűnően szép lányok vettek körbe.

Fotó: 24.hu

Évek óta részese vagyok a Nemzet Szépe szépségversenynek műsorvezetőként és zsűritagként. Az tetszett meg benne a leginkább, hogy a hölgyeken nincs semmilyen beavatkozás, a természetes szépségükkel hódítanak, és a női nemet ily módon képviselik. Nagyon örülök, hogy a tavalyi győztes, Kis Gabriella, és tavalyi közönségdíjas, Hegedűs Nikolett is felköszöntött

– tette hozzá a művész, akinek párját, a 24 évvel fiatalabb Tímeát az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában ismerte meg az ország.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik