Szórakozás

Pásztor Anna: Hülyét kapok a nők hisztijeitől

Pásztor Anna (Pásztor Anna)
Pásztor Anna (Pásztor Anna)

Pásztor AnnátBEST magazin kérdezte arról, hogy a férfiakkal vagy a nőkkel jön-e ki jobban. Szókimondó válasz következett.

A nők sokszor olyanok, mint a túltenyésztett pincsikutyák. Érzékenyek, hisztisek, túlgondolnak dolgokat. Egyszerűbb férfiakkal dolgozni, mert megbízhatóbbak, problémamentesek. Konkrétan hülyét kapok a nők hisztijeitől, az álságosságról nem is beszélve. Elhagy a pasim, besírok, féltékenykedek, halálosan utálkozok. Kifáraszt. (…) A feministák erőltetetten próbálnak férfi viselkedési mintákat magukra ölteni. Minek tüntessem fel magam olyannak, amilyen nem vagyok, ha elérhetem a célom női eszközökkel is?

– mondta a BEST-nek az Anna and the Barbies énekesnője, aki nem tagadta: jobb számára a férfiakkal dolgozni a nők helyett.

Az erotikus partit szervező Pásztor arról is beszélt, hogy alapvetően érti a férfiakat, mivel, ha valami érdekli őt, azt elmondják neki. Viszont bevallotta, hogy még így is izgalmas lenne belelátni a férfiak fejébe: kíváncsi lenne arra, hogy hogyan hangzanak a férfi fejekben lezajló, szexuális vágytól fűtött belső monológok.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik