Szórakozás

Pásztor Anna erotikus partit szervez, de gruppenszex nem lesz

A kétgyermekes énekesnő még tavaly év végén, a 45. születésnapja alkalmából szervezett meg egy privát bulit, ahol többek között meztelen lányokat festettek a színpadon. Az erotikus parti annyira jól sikerült, hogy Pásztor Anna úgy döntött, leszervez egy hasonlót a szélesebb közönségnek is.

Magas színvonalú, művészileg erotikus partit tervezünk, ami szerintem hiánypótló a magyar közéletben. Ibizán, Mallorcán és Las Vegasban vannak hasonló bulik, ám itthon még nem igazán terjedt el ez a stílus. Persze azért nem kell összekeverni a dolgokat, ez nem egy gruppenszexparti és nem is egy szado-mazó-mulatság

– mondta el a Blikknek Pásztor Anna, akit egyáltalán nem zavar, ha megszólják emiatt.

Anyaként bármi belefér! Hurcoltak már meg egy pohár ital miatt is, úgyhogy kár foglalkoznom ezzel. Eddig zárt körű buliként a születésnapomon rendeztem meg, de annyira jól sikerült, és olyan fantasztikus produkciókat sikerült beszervezni, hogy kár lenne ezt titokban tartani.

Pásztor Anna soha nem mond nemet a szexre
Az énekesnő számára a fejfájás és más kifogások nem opciók.

A két hónappal ezelőtti és a márciusra tervezett buli programjáról is szó esett:

Világbajnok rúdtáncosok léptek fel, Tereskova festett egy meztelen hölgyre, sőt, még kikötözős show is volt. Most pedig kortárs erotikus táncszínház, fétis divatbemutató és szexis ételkóstoló szerepel a programban.

Hedonista party – hosted by Pásztor Anna

Közzétette: Hedonista – 2017. december 4.

Kiemelt kép: 24.hu/Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik