Szórakozás

Itt az első fotó a várandós Görög Zitáról

görög zita (görög zita, )
görög zita (görög zita, )

Görög Zita a ma reggel megjelent Story magazinban jelentette be, hogy terhes, harmadik gyermekét várja. A 38 éves modell-műsorvezető és focista kedvese, Laczkó Zsolt babája várhatóan ősszel érkezik majd.

Görög nemrég a Facebook-oldalán is megerősítette a hírt, valamint közzétette az első várandós fotóját, amelyen párjával együtt szerepel. A poszt mellé ezt írta:

Eddig nem osztottam meg veletek mennyire jó nekünk. Csendben vártuk, vajon az elmúlt évek kudarcai után, végre megérkezett e életünkbe az a személy, akivel a hétköznapok valódi örömmel telnek, nem pillanatnyi nevetés, nem csak szerelem vagy humor, nem csak vágy, szenvedély.. Akivel az ebéd nem az utolsó falatig tart, akivel a gyermekeim igazi szövetséget tudnak kötni, akárcsak én. Mi tudtuk, éreztük ez most tényleg valami más, valami földöntúli, mégis megfogható és a jelen értekein alapuló kapcsolat. De annyira jó volt összegömbölyödni és kizárni ebből a nagyvilágot. Erősen, stabilan és boldogan osztjuk meg veletek, eddigi életünk legszebb hírét, mert azért néha nehéz bent tartani a pillanat szépségét. Kisbabánk lesz. Erről is beszélgetett velünk a Story magazin, amit mától olvashattok!

Kisbabát vár Görög Zita! A műsorvezetőt az első két terhessége alatt nem gyötörték rosszullétek, ez a várandósság…

Közzétette: Story – 2018. február 28.

Eddig nem osztottam meg veletek mennyire jó nekünk 😚 Csendben vártuk, vajon az elmúlt évek kudarcai után, végre megé…

Közzétette: Görög Zita – 2018. február 28.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik