Szórakozás

Botox közben derült ki, hogy azonnal műteni kell Delhusa Gjont

Delhusa Gjon a ráncait szerette volna kisimíttatni, de a szépészeti beavatkozás elmaradt, helyette azonnal operálni kellett a 64 éves énekest. Mint mondta, orvosa tekintete azonnal a homlokán lévő sebre tévedt. Gjon addig úgy gondolta, az csak egy sérülés, amit korábban egy istállóban szerzett, de a plasztikai sebész szembesítette a rossz hírrel: magától nem fog begyógyulni – írja a Blikk.

Azt mondta, hogy most hagyjuk ezt a ráncot, a sebbel azonban azonnal foglalkozni kell. Kitöltöttük a papírokat, rám adták a kötényt, én egyre jobban elkezdtem remegni, cidrizni, mert rettenetes félelmem van a kórháztól, orvostól, mindentől. Felfektettek, rám rakta­k egy lepedőt, kint volt a homlokom, összevissza beadtak injekciókat, hogy ne érezze­k semmit. Felvágták, s azt a kis zsírmirigyet kiszedték. Mondta az orvos a nővérké­nek, hogy rögtön vigyék fel szövettanra. Na, abban a pilla­nat­ban szívinfarktusom lett, most már vigyenek át innen az intenzívre

– mondta az ATV-n vasárnap adásba kerülő Esti Frizbi felvételén Delhusa.

A vizsgálat kiderítette, hogy jóindulatú elváltozást műtöttek ki a zenész testéből, másnap állítólag már fellépése is volt.

(Kiemelt kép: Berecz Valter / 24.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik