Szórakozás

Hódi Pamela nagyon kiakadt Berki Krisztiánra

Berki Krisztián elárasztotta az internetet új kedvese iránt érzett szerelmével, a hölgy egyébként férjes asszony, másfél éve házasodott, és tavaly még gyereket tervezett férjével. Berki mindenhova közös képet posztol, és azt nyilatkozta, hogy életében először szerelmes.

Ezt elégelte meg Hódi Pamela, aki szerint Berki megalázza őt és közös gyermeküket azzal, hogy semmisnek veszi az együt töltött 6 évet. Hódi eddig tűrt, most megelégelte a műsort, és nyilatkozott a Borsnak:

Leszögezném, ha engem, mint gyermeke édesanyját nem alázna meg egy ország előtt, nem nyilatkoznék! Azonban ameddig ez így folytatódik, addig megvédem magam és a lányomat. A tiszteletlenséget és a hazugságot nem tűröm! Természetesen lehet ezt így is, csak Pamela sem néma!

Abban reménykedik, hogy Berki ezután jobban átgondolja, hogy mit mond a sajtónak. Valóban túltolta kicsit az érzelmeskedést, a naokban például ezzel a szöveggel tett ki közös fotót:

Szerelmes vagyok, és ez mindenem, akár helyes, akár nem, és neki én vagyok minden. Szeretem. Egyek vagyunk, nem lehet mit tenni, semmit sem tehetek, csak ölelni őt örökké. Vele akarok lenni ma, holnap és egész életemben. Amikor a szerelem ilyen erős, ott nincs helyes vagy helytelen. A szerelem egész életedre szól.

Kiemelt kép: Instagram / @hodipamela_official

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik