Szórakozás

Hódi Pamela a lányának is megengedné a mellimplantátumot

Berki Krisztián exe arról mesélt a Borsnak, hogy az utóbbi időszakban, miket csináltatott meg magán.

Nati születése előtt is volt már mellimplantátumom, de a szülés után aszimmetrikus lett a mellem. Nem volt szép, zavart, így ismét kés alá feküdtem. A számat azért csináltattam meg, mert mindig is tetszettek a teltebb ajkak, és szerintem széppé teszi egy nő arcát. Szemöldököm pedig csak pár szál volt, és macera volt folyton megrajzolni, így végül a tetoválás mellett döntöttem.

Hódi Pamela: Soha nem készültek még rólam ilyen fotók
Merész fotósorozat készült a hírességről.

Hódi Pamela azt azonban tagadja, hogy az arcát is megigazították volna. Habár nincs kizárva, hogy ez a jövőben megtörténik.

Sokan mondják, hogy botoxoltattam meg lefaragtattam az arcomból, pedig nem. Jelenleg nincs rá szükségem, de ez nem azt jelenti, hogy pár év múlva, ha egy hatalmas ránc jelenik meg a homlokomon, nem próbálom ki. Szerintem nincs szégyellnivaló abban, ha valaki tesz azért, hogy jól érezze magát a bőrében

– magyarázta a celeb, aki lányát sem tiltaná a szépészeti beavatkozásktól, persze egy bizonyos kor felett.

Hogy lehetnék ellene annak, amit magam is csinálok? De lesznek kikötéseim, mert nem akarom, hogy Nati később bármit megbánjon, például egy tetoválást. Ha mellimplantátumot szeretne, azt is megengedem majd neki, ha gátlásos a melle miatt. De csak húszéves kora után, amikor már érettebb.

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés, Nov 13., 2017, időpont: 6:18 (PST időzóna szerint)


Kiemelt kép: Fem3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik