Szórakozás

Új RTL-es munkája miatt támadják Gáspár Beát

A Konyhafőnök VIP után, ismét civilekkel tér vissza a képernyőre a főzőverseny, amelynek zsűricsapata is megújul idén. A háromtagú ítészcsapatból egyedül Fördős Zé tér vissza, két új arc mellett. Ebből az egyik Gáspár Bea lesz, ő Wossala Rozinát váltja.

Bár a műsor még el sem indult, a Facebook-oldalán máris Bea asszonyon köszörülik a nyelvüket a gasztroreality rajongói. „Bejját cseréljétek le! Tönkre fogja tenni a műsort!”, „Biztos nem fogom nézni”, „Az új zsűri jól néz ki, Gáspár Beát kivéve!” „Sikerült a nullára amortizálni ezt a jó kis műsort.”

Nem olvasok kommenteket. Csak a saját közösségi oldalaimat kezelem. (…) Háziasszonyként elsősorban az ízekre fogok koncentrálni. Abban pedig biztos vagyok, hogy messze nem leszek olyan szigorú, mint a zsűriben a társaim

– reagált a dologra Győzike felesége a Borsban.

A műsor készítői nem akarják lecserélni Gáspár Beát. A kreatív igazgató a lapnak elmondta: Bea háziasszonyként megállja a helyét a műsorban, személy szerint pedig kifejezetten becsüli benne azt az alázatot, amellyel a munkáját végzi.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik