Szórakozás

Varga Izabella: Örökbe fogadnánk egy gyereket

Varga Izabella két gyermek édesanyjaként nyitott arra, hogy egy napon örökbe fogadjon még egy gyermeket.

Húszéves korom óta gondolom így, amikor meglátogattam a Kecskeméti Gyermekotthont. Ott találkoztam egy kislánnyal, aki az ölembe bújt, jött velem játszani, énekelt is nekem. Csodálatos és meglepő volt, ahogy ragaszkodott hozzám. A nevelők elkerekedett szemmel figyelték az eseményeket. Utólag derült ki, hogy mióta az otthonban volt, egy szót se szólt a kislány. Akkor komolyan megfordult a fejemben az örökbefogadás, de ő nem volt örökbe adható, mert a szülei nem mondtak le róla. Az az élmény indított el azon az úton, hogy nekem lesz még ezzel dolgom. Hogy mi lesz tíz év múlva, nem tudom, de ha megtehetjük és olyanok lesznek a körülményeink, örökbe fogadunk egy gyereket

– mondta a Blikknek a 44 éves színésznő, akinek a családjában már arról is szó volt, hogy fiút vagy lányt szeretnének.

Varga Izabella. Fotókredit: Csányi István
Boldogságkereső tehetségkutató indult
Ábel Anita televíziós műsorvezető mellett nemrég Varga Izabella, a Barátok Közt színésze is csatlakozott a Jobb Veled a Világ! boldogságkereső tehetségkutatójához.

Amikor ez szóba került, akkor a lányaim kérték, legyen kislány. Ez az ő vágyuk, hogy legyen egy testvérük, akit dédelgethetnek, akinek odaadhatják a régi játékaikat. Én viszont úgy gondolom, már az nagy ajándék, ha az ember felnevelhet egy gyereket, nekem mindegy lenne a neme.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik