Média

Boldogságkereső tehetségkutató indult

Varga Izabella. Fotókredit: Csányi István
Varga Izabella. Fotókredit: Csányi István

Ábel Anita televíziós műsorvezető mellett nemrég Varga Izabella, a Barátok Közt „Nórája” is csatlakozott a Jobb Veled a Világ! tehetségkutatóhoz, a Jobb Veled a Világ Alapítvány kezdeményezéséhez. A tudatos jócselekedetet gyakorlók közösségének tehetségkutatója boldogságóra programból áll, a pályázatot általános és középiskolás diákok számára írták ki.

A tehetségkutató pályázat célja, hogy a gyerekek pozitív élményeket előhívó, inspiráló, motiváló produkciókat mutassanak be, ismertessenek meg a közönséggel.

A YouTube-on már megtalálhatók a boldogságkereső tehetségkutató figyelemfelhívó videói. Ezek közül néhányban Ábel Anita beszélget a gyerekekkel.

Hisszük, hogy mindenkiben van valami, amitől boldogabb lesz a világ, és most lehetőséget szeretnénk biztosítani ennek megmutatására

– mondta Bagdi Bella, az alapítvány elnöke, a program életrehívója.

Jelentkezni olyan alkotásokkal – egyéni vagy csoportos produkciókkal – lehet, amelyekkel a boldogság üzenetét terjeszthetjük a fiatalság körében, és felhívhatjuk a figyelmet arra, hogy mindenki rendelkezik az öröm, az inspiráció, a boldogság továbbadásának a képességével, amitől jobb lesz a világ

– tette hozzá Bagdy Emőke professzor, a boldogságóra program szakmai kidolgozója, az alapítvány fővédnöke.

Ábel Anita tévés személyiség és Varga Izabella, a Barátok Közt színésze a zsűrizésben is részt vesz Bagdy Emőke és Bagdi Bella mellett.

Felnőtt korára az ember megtanulja, hogy azzal jár mindig a legjobban, amikor igazán hatékony útmutatásra vágyik, ha szakértőhöz fordul. Ez a boldogsággal kapcsolatban is pontosan így van, ezért fordulunk a gyerekekhez

– említette Varga Izabella, aki nemrég döntött a csatlakozás mellett.

A Jobb Veled a Világ tehetségkutatóra 2018. március 9-én éjfélig lehet jelentkezni, iskolai döntőt megrendező iskolák esetében március 23. éjfélig, a boldogsagora.hu/tehetsegkutato internetes oldalon található jelentkezési lap kitöltésével. A döntőre gyereknapon, Budapesten kerül sor.

Kiemelt kép: Varga Izabella, a tehetségkutató egyik zsűritagja. Fotókredit: Csányi István

Ajánlott videó

Olvasói sztorik