Szórakozás

Dundika inkább a sugallataira hallgat, mint az eszére

Kiderült, hogy Majoros Hajnalkában is van spiritualitás, ami leginkább abban merül ki, hogy a megérzéseire hallgat. Saját elmondása szerint ezt még kisiskolás korában fejlesztette ki.

Spirituális em­­bernek tartom ma­gam. Egészen kicsi koromtól kezdve majd­hogy­nem csak a megérzéseimre hagyatkoztam. Ez nem változott idősebb koromra sem, sokszor, amikor dönteni kell, inkább a szívemre hallgatok, mint az eszemre. Általában be is szoktak jönni ezek a sugallatok. Egyébként mióta anya vagyok, biztosan tu­dom, hogy mikor döntök jól, mert ilyenkor megnyugszik a szívem

– mesélte a Borsnak Dundika, aki arról is beszélt, hogy mi a legnagyobb dilemmája mostanában.

Marián most iskola-előkészítőbe jár, és jó ideje azon agyalunk, hogyan tovább. Reálisan látom, milyen a gyerekem, mi lenne a legjobb neki. Napokon ke­resztül jártam az iskolákat, próbáltam megtudakolni, melyik a legjobb hely, kinek milyen tapasztalatai vannak. Aztán elgondolkodtam, mit is szeretnék a gyermekemnek. Vagy egy nagyon erős iskolába kerül, vagy boldog lesz. A kettő sajnos kizárja egymást manapság. Még az is szóba jött, hogy visszatartjuk egy évet, de annyira kis okos, hogy végül amellett döntöttünk, hogy jövőre suliba megy. Azt viszont nem szeretném, hogy kivesszen a kreativitása, és egy „versenyistállóba” kerüljön. Remélem, ez esetben is bejön az anyai megérzésem.

Műteni kellett Dundikát
Infúziót kapott, nem emelhet.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik