Szórakozás

Kurt Cobain és Courtney Love lánya először beszélt a függőségéről

Frances Bean Cobain, a rocktrónörökös először mesélt a függőségről és az abból való kilábalásból. Február 13-án ünnepelte józanságának két éves évfordulóját.

A lány Hawaii-ról posztolt egy videót magáról, és hosszú történetet írt a poszt alá, melyben elmeséli, hogy milyen utat járt be a két év alatt. Azért tartja fontosnak megosztani a tapasztalatait másokkal, mert sokan tévesen ítélik meg a szenvedélybetegségeket, illetve tabuként kezelik a témát, pedig fontos róla beszélni. Szerinte az ő útja hasznos információ lehet mások számára, akik hasonló gondokkal küzdenek. Elmondja, hogy mindennapos harc megküzdeni azokkal a dolgokkal, melyek a függőséghez vezették.

Önpusztítani, mérgeket fogyasztani és a fájdalmat távoltartani sokkal könnyebb. Én úgy döntöttem, hogy a jelenlétet választom, és ez volt a legjobb döntés, amit valaha hoztam. Ahogy a testünkkel bánunk, az mutatja a legjobban, hogy a lelkünkkel hogyan bánunk. Ma azokat az érzelmeket ünneplem, melyek folyamatosan vibrálnak bennem, a boldogságot, a hálát, a tudatosságot, a könyörületet, az erőt, a félelmet, a veszteséget, a bölcsességet és sok már nyers, rendezetlen érzést, amelyek megmutatják nekem, hogy ki is vagyok valójában, mik a szándékaim, és hol vannak a határaim.

A videón pedig egy mosolyt osztott meg, háttérban szivárvánnyal.

Frances Bean Cobain (@space_witch666) által megosztott bejegyzés, Febr 13., 2018, időpont: 9:31 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Getty Images / Dia Dipasupil

Ajánlott videó

Olvasói sztorik