Szórakozás

Pásztor Anna négy éve tudta meg, hogy ki az apja

Az énekesnő a Viasat3 Lakástalkshowjában mesélt arról, hogy évtizedeken keresztül nem tudta ki a vér szerinti apja. Négy évvel ezelőttig mindenki úgy tudta, hogy a híres író, Bereményi Géza az, a férfit pedig, aki a nevére vette, a nevelőapjának tekintette.

Nem egyszerű a szü­leim sztorija, van két lehetséges apám: Bereményi, akivel felnőttem minden hét végén és minden nyáron, és van a másik apám, Attila lent, Ópusztaszeren. Anyukám két kapcsolatának a keresztmetszetében, annak a mezsgyéjén születtem. Bereményivel akkor már szétmentek, amikor beleszeretett valaki másba, és akkor még nem lehetett tudni, hogy hány hónapra rá született a gyerek, azaz én

– magyarázta Pásztor Anna, aki DNS-tesztet végeztetett, hogy tisztázza a dolgot.

Amikor megfogant az én kisfiam, én azt mondtam, hogy ezt azonnal tisztázom. Az unokáimnak se legyen kétsége, hogy ki volt az apám.

Pásztor Anna megvert egy nőt, aki ráhajtott a párjára
Az énekesnő nem kezelte éppen hidegvérrel a flörtöt.

Az eredmény ugyan nem változtatta meg az énekesnő kapcsolatát egyik férfival sem, de megkönnyebbült.

Nem Bereményi az apám. Nagyon megkönnyebbültem, főleg dalszövegíróként, óriási teher esett le rólam, hogy nem valakinek az árnyékában növök fel, mint alkotó. Anyukám megköszönte, mert addig ő sem tudta az igaz­ságot, így nagy teher esett le róla is. Mindkettejüket nagyon szeretem, és nem is volt érdekes, hogy ki a vér szerinti, mert egyikükhöz sem kerültem közelebb a DNS-teszt után, azaz semmi sem vál­tozott.

Kiemelt kép: 24.hu/Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik