Szórakozás

Megszólalt a feleségét elhagyó Kerényi Miklós Máté

A Budapesti Operettszínház művésze továbbra is azt állítja, hogy nem 18 éves kedvese miatt hagyta el volt feleségét és 8 hónapos kisfiát. Az ATV vasárnapi Esti Frizbi adásában arról is mesél, szerinte mi vezetett a váláshoz.

Korábban írtuk, Kerényi Miklós Máté házasságuk után egy évvel válik feleségétől. Az okokról eddig csak Dancs Annamari nyilatkozott. Most azonban végre a színész is elmesélte álláspontját válásával kapcsolatban.

Állítása szerint volt feleségével már sokkal korábban kezdődtek a problémák, de Ádám születése döbbentette rá arra, hogy lépnie kell.

Nagyon alkalmazkodó ember vagyok és nagyon sok minden úgy volt, ahogy Annamari akarta. Rájöttem, hogy azzal az élettel, amit én szeretnék élni, ő nem azonosul. Nem könnyű utat választottam, de Ádám élete így boldogabb lesz

– mondta Kerényi Miklós Máté, aki arra is kitért, a legnagyobb hiba talán az volt, hogy nem veszekedtek, nem álltak bele a problémákba.

A válás az én döntésem volt. Elmondtam, hogy  nem tudom megoldani ezt a helyzetet. Van egy fiunk, és azt akarom, hogy minden szeretet megkapjon, és az független attól, hogy együtt vannak e a szülei vagy sem. Amióta eljöttem, Annamarinak bármi dolga van, én vigyázok a gyerekre. Én fizetem az albérletüket is vagy ha bármi másra szükségük van. Mindenben támogatom őket és ehhez ragaszkodom is, ez a normális. Most például már a megoldást keresem, hogy hogyan tudom biztonságosan és hosszútávra megoldani a lakhatásukat.

Mikor Hajdú Péter arról kérdezte, hogy vajon Dancs Annamari is ugyan ezt tudja-e mondani a támogatásáról, a színész azt válaszolta, hogy minden ember máshogy él meg dolgokat és erre akkor jött rá, mikor exfeleségével egy párterápián ugyanazt a történetet ő is és a nő is másképp értelmezett.

A színész azt is leszögezte, nem új kapcsolata miatt ment tönkre a házasság, ugyanis a dolog még nagyon friss. A 18 éves lánnyal, aki egyben a kollégája is, csak 3-5 naponta tudnak találkozni, kapcsolatuk elején járnak.

Ezt csak kudarcnak lehet megélni. Nagyon sok dolgot meg kell oldanom az összeomlónak látszódó életemben, hogy ne omoljon össze, és közben azt is muszáj elmondanom, hogy ez az időszak is tele van hihetetlen boldog pillanatokkal, mikor az Ádámmal lehetek.

Kiemelt kép: ATV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik