Szórakozás

Britney Spears-nél senki nem időzít jobban

Justin Timberlake eddig kétszer kapott lehetőséget arra, hogy az Egyesült Államok legnépszerűbb és leghíresebb sporteseményén, a Super Bowlon megmutassa tehetségét, de az igazság az, hogy egyik alkalommal sem remekelt igazán.

Justin Timberlake Janet Jacksont és az NSYNC-et sem hozta el a Super Bowlra
Az 52. Super Bowl meglepő eredménnyel zárult, de Justin Timberlake nem okozott túl nagy meglepetést. Mutatjuk a félidei show legfontosabb pillanatait.

Na jó, ez talán így nem feltétlenül igaz. Tizennégy évvel ezelőtt Janet Jacksonnal közös előadása ugyanis jó volt, a baj inkább azzal volt, hogy lerántotta partneréről a ruhát, az egész világnak megmutatva ezzel kebleit. Ebben az évben viszont szimplán csak nem jött neki össze, Britney Spears pedig pont ezt a pillanatot választotta arra, hogy a világ tudtára adja: jelenlegi párja miatt úgy érzi, ő a legszerencsésebb lány a világon.

https://twitter.com/britneyspears/status/960628564960993281

Már több mint egy éve vagyok ezzel az emberrel. Minden nap arra inspirál, hogy jobb ember legyek, és ettől azt érzem, hogy én vagyok a legszerencsésebb lány a világon

– írta Twitteren Spears.

De ez mégis hogyan kapcsolódik az ‘N Sync egykori énekeséhez? Hát úgy, hogy egykor ők ketten voltak az álompár, akiket mindenki irigyelt, akiknek viszont a szakítás nem sikerült valami békésen. Ennek már lassan tizenhat éve, kapcsolatuk viszont azóta sem rendezőzött teljesen, így talán az sem kizárt, hogy Spears szeretett volna kicsit odaszúrni Timberlake-nek.

Talán így van, talán nem, egy viszont biztos: a Hit Me Baby One More Time ikonikus előadója választhatott volna másik időpontot is, hogy közölje mindenkivel, mennyire szerencsés.

(Kiemelt kép: Allen Berezovsky/Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik