Szórakozás

Pumped Gabo odaadta a cipőjét egy afrikai fiúnak

A reality-szereplőt saját bevallása szerint már a dzsungellét (Celeb vagyok, ments ki innen!) is elgondolkodtatta az élet fontos dolgairól, és most újabb leckét kapott az élettől.

Pumped Gabo állítja, már nem az a hülyegyerek, aki nemrég volt
Úgy érzi sokat komolyodott az elmúlt években.

Pumped Gabo nemrég a Budapest-Bamako rali résztvevőjeként jutott el ismét Afrikába, ahol sokkoló szegénységgel találkozott. Részt vett egy jótékonysági eseményen, ráadásul ő maga is adakozott: cipőjét adta egy helyi fiúnak.

Azt hittem, van még egy másik pár cipőm, de igazából nem volt. Erre azután jöttem csak rá, hogy már odaadtam az enyémet egy srácnak abban a gambiai faluban, ahol átadtunk egy fúrt kutat is a helyieknek. Annyira szegények ott az embe­rek, hogy szó szerint semmijük nincsen. Kint vannak egész nap az utcán, nem csinálnak semmit, a semmibe vezető utak mentén sétálnak a sehovába. Nagyon durva volt ezt látni

– mesélte a Borsnak Pumped Gabo, aki úgy érzi, az elmúlt hetekben teljesen megváltozott az életfelfogása.

Ez a túra az életfelfogásomban biztos, hogy megváltoztatott. Nálunk mindenki többre, jobbra vágyik, Afrikában meg annak örülnek, ha találnak valahol ételmaradékot. Nekünk nem szabad soha elfelejtenünk, hogy milyen szerencsések vagyunk. Van mit ennünk, van mivel telefonálnunk.

@pumped_gabo által megosztott bejegyzés, Jan 26., 2018, időpont: 10:54 (PST időzóna szerint)


Kiemelt kép: RTL Klub/Story Extra

Ajánlott videó

Olvasói sztorik