Szórakozás

Rendőrök elől menekült Pumped Gabo

A Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik helyezettjét, Pumped Gabót néhány nappal ezelőtt egy benzinkúton akarták lekapcsolni a rendőrök, miután “megforgatta” az autóját.

Az autóm és a vezetés is nagyon hiányzott már. Hülyeséget csináltam, mert mentünk az autópályán és le akartam állni tankolni. A kút előtt volt egy kis placc, örültem, hogy végre elrúghattam neki, és megforgattam az autót, de pont ott voltak a rendőrök

– mondta a Blikknek Pumped, akit ezután igazoltatni akartak Gabót, de megijedt és elhajtott. Már az autópályán járt, amikor rájött, hogy ezért még súlyosabb büntetést kaphat, ezért gyorsan leállt.

Közúti veszélyeztetés miatt kaptam egy csekket 45 ezer forintról. Van rá harminc napom, hogy befizessem. Jól jártam, ez nagyon baráti, mert akár a jogsimat is bevonhatták volna, de szerencsére észhez tértem, és megálltam. Tanulok belőle

– tette hozzá a gyúrós táncos, aki azért nem úszta meg ennyivel a dolgot: később az autópályán lerobbant, mert az incidens miatt nem tudott tankolni és kifogyott az üzemanyaga.

Pumped Gabo egyébként néhány napja nyilatkozta azt, hogy “már nem az a hülyegyerek”, aki nemrég volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik